Ψηφιοποίησε το μενού σου άμεσα

Τυπώνεις ακόμη μενού για τους πελάτες σου; Έχεις κουραστεί με την επανατύπωση λόγω συντακτικών/γραμματικών λαθών ή αναπροσαρμογής των τιμών; Θα ήθελες μια οικολογική λύση με σαφώς λιγότερα έξοδα και προβλήματα που θα σου έδινε την επιλογή να διορθώσεις ότι θέλεις στη στιγμή;

Έχοντας ένα ψηφιακό μενού, έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις επιλογές, να ανανεώσεις και να διαγράψεις όχι μόνο πιάτα, αλλά ακόμη και ολόκληρο το μενού όποτε εσύ το θέλεις! Έχεις επίσης, ένα design όπως ακριβώς πρέπει να είναι, ανάλυση δεδομένων, και φυσικά, επιλογή παρουσίασης του μενού σου όσες διαφορετικές γλώσσες επιλέξεις εσύ!

holding phone in hand

Τα υπέρ

Εύκολη διαχείριση

Το πιο σημαντικό κομμάτι ενός ψηφιακού μενού είναι ο πελάτης, δηλαδή εσύ, να μπορεί να προσθέσει, να αφαιρέσει και να ανανεώσει είτε μερικά πιάτα στο μενού του είτε ολόκληρο μενού. Για να το πετύχουμε αυτό, θα σου παραδώσουμε ένα ευκολόχρηστο σύστημα διαχείρισης αλλά και σύντομα how-to βίντεος για να μπορείς να κάνεις τα εύκολα, ευκολότερα.

eco friendly withour prints
check spelling icon
Άμεση διόρθωση λαθών​

Πόσες φορές έτυχε να εκτυπώσεις μενού και να έχει πάνω μικρά ορθογραφικά λάθη είτε λάθος τιμή; Η λύση ήταν αυτοκολλητάκι ή μαρκαδόρος.

Όχι πλέον, με τη ψηφιοποίηση του μενού σου θα μπορείς να διορθώνεις άμεσα και γρήγορα τα λάθη και τις παραλείψεις.

Άμεση αναπροσαρμογή τιμών​

Πολλές φορές από τη μέρα που εκτυπώθηκε το μενού, το κόστος των υλικών έχει ανεβεί με αποτέλεσμα το περιθώριο κέρδους να έχει μειωθεί και εσύ να πρέπει να κολλάς αυτοκόλλητα γιατί δεν βγαίνει πλέον με την παλιά τιμή.

Με το νέο ψηφιοποιημένο μενού σου η αλλαγή τιμής γίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Fix prices icon
Custom design icon
Σχεδιασμός στις ανάγκες του brand​​

Πέραν από τους κανόνες που εφαρμόζουμε για να παρέχουμε στο καταναλωτή σου μια εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση, θα σου δώσουμε ένα μενού που θα ταιριάζει απόλυτα με την εταιρική σου ταυτότητα.

Τα χρώματα, γραμματοσειρές, εικονίδια και πολλά άλλα θα προσαρμοστούν στις ανάγκες της επιχείρισης σου.

Όχι πλέον άλλες εκτυπώσεις​

Κάθε χρόνο σπαταλούμε αρκετούς τόνους χαρτιού για να τυπωθούν μενού για όλων των ειδών επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι από το χέρι μας να υιοθετήσουμε μια πιο οικολογική συνείδηση και να συμβάλλουμε θετικά στο θετικό αντίκτυπο που έχει η μείωση χαρτιού στον πλανήτη μας. Ακόμα και αν νιώθεις πως προσωπικά δεν μπορεί να γίνει η αλλαγή, τα στατιστικά δείχνουν το αντίθετο!

eco friendly withour prints

Ακόμη το σκέφτεσαι;

Τα κατά

Σπάσαμε το κεφάλι μας να βρούμε κατά. Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ο πελάτης, δεν θα έχει την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (το οποίο είναι και έντονο στη Κύπρο) να κάνει αέρα με το μενού τόσο στο πρόσωπο του όσο και σε συγγενικά πρόσωπα! Τα υπόλοιπα θα είναι εκεί μαζί με πολλά άλλα όπως προαναφέραμε.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Οι πελάτες μας

Μας εμπιστεύτηκαν, ψηφιοποίησαν τα μενού τους και τους ευχαριστούμε

Θα ήθελες να δουλέψουμε μαζί;