Η τεχνολογία προχωρά! Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σου όμως;

website review

Photo by Le Buzz on Unsplash

Αν  η ιστοσελίδα σας είναι απαρχαιωμένη σαν επιχειρηματίες ίσως να θεωρείτε ότι δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκεται στη λίστα σας σαν προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Έχετε πιο σημαντικά πράγματα που εκκρεμούν. Δεν σας ενδιαφέρει πως φαίνεται η ιστοσελίδα σας αφού τουλάχιστον έχετε μία η οποία λειτουργεί, έτσι; Κάνετε μεγάλο λάθος. Μια κακή και απαρχαιωμένη ιστοσελίδα είναι πάρα πολύ ζημιογόνα για την επιχείρηση σας.

Δείτε εδώ ποια είναι τα δύο τεράστια προβλήματα από την ύπαρξη μιας κακής ιστοσελίδας:

1. Βλάπτει την αξιοπιστία σας

Ακόμη και αν η επιχείρηση σας είναι κερδοφόρα, επιτυχημένη και έχετε υπέροχα προϊόντα και υπηρεσίες, η αντίληψη μπορεί να είναι ισχυρότερη από την πραγματικότητα για τους καταναλωτές και μια ξεπερασμένη ιστοσελίδα μπορεί πραγματικά να βλάψει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας. Οι επισκέπτες αντιδρούν αρνητικά στην εικόνα μιας απαρχαιωμένης ιστοσελίδας και αποχωρούν άμεσα. Έτσι δεν προχωρούν περαιτέρω για να μελετήσουν την επιχείρηση σας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατανοήσουν πόσο επιτυχημένη είναι στην πραγματικότητα. Έτσι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν εμπιστεύονται την ιστοσελίδα σας, δεν εμπιστεύονται ούτε την επιχείρηση σας.

2. Χάνετε τις πωλήσεις

Με δεδομένο ότι στην όψη μιας ξεπερασμένης ιστοσελίδας οι πιθανοί πελάτες σας θα αποχωρήσουν από την ιστοσελίδας σας, οι πωλήσεις αντί να αυξάνονται θα μειώνονται θέτοντας σε κίνδυνο την επιχείρηση σας.

Ακόμη και αν η επιχείρησή σας δεν μπορεί να ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, η ιστοσελίδα σας εξακολουθεί να είναι αναγκαία για την αύξηση των πωλήσεών σας. Σήμερα, η πρώτη κίνηση των καταναλωτών προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε αγορά είναι να ερευνήσουν την επιχείρηση σας μέσω της ιστοσελίδας σας. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε τους επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες. Εάν δεν καταφέρετε να τους κερδίσετε μέσω της ιστοσελίδα σας θα τους οδηγήσετε κατευθείαν στους ανταγωνιστές σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ σημαντική για την επιχείρησή σας για να την έχετε συνέχεια στο περιθώριο. Στη ψηφιακή εποχή την οποία ζούμε, η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μια από τις κύριες σας έγνοιες. Έτσι, ελάτε να επανασχεδιάσουμε μαζί την ιστοσελίδα σας και ξεγνοιάστε! Αν δεν έχετε ιστοσελίδα μην ανησυχείτε ποτέ δεν είναι αργά!