Μάθετε τι θα αλλάξει στην επιχείρηση σας μέσω της δική σας ιστοσελίδας

friends over a laptop

Photo by John Schnobrich on Unsplash

Μια ιστοσελίδα μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας. Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να είναι τόσο θετικά όσο και αρνητικά, ανάλογα με την ποιότητα της ιστοσελίδας σας. Σύμφωνα με μια έρευνα της GE Capital Retail Bank 81% των καταναλωτών πριν προχωρήσουν με την αγορά μιας υπηρεσίας ή προϊόντος  πάντα ψάχνουν στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές. Χωρίς τη δικιά σας ιστοσελίδα είναι δύσκολο για τους καταναλωτές να σας λάβουν υπόψη τους κατά την έρευνα τους.

Επίσης, ένα λάθος το οποίο κάνουν πολλοί επιχειρηματίες είναι να θεωρούν ότι οποιαδήποτε ιστοσελίδα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι καταστροφική! Εάν η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας δεν έχει σχεδιαστεί σωστά με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και δεν έχει ένα ξεκάθαρο τρόπο χρήσης τότε μπορεί να σκοτώσει την επιχείρηση σας. Το ίδιο μπορεί να κάνει και μια απαρχαιωμένη ιστοσελίδα η οποία δεν είναι ούτε λειτουργική αλλά ούτε φιλική προς το χρήστη.

Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι όλα μαύρα. Εκτός από την αύξηση των πωλήσεων η ύπαρξη μιας καλοσχεδιασμένης ιστοσελίδας έχει και άλλα θετικά αποτελέσματα στην επιχείρηση σας τα οποία παραθέτω πιο κάτω:

  • Θα σας δώσει ένα προβάδισμα έναντι στον ανταγωνισμό.
  • Έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την αξιοπιστία σας.
  • Δημιουργεί μεγαλύτερη προβολή για την επιχείρησή σας, εάν είναι optimised για τις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με σαφή στόχο και στρατηγική θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας, βοηθώντας στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Ακόμη καλύτερα, η ιστοσελίδα σας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, καθιστώντας την ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για το marketing της επιχείρησης σας.

Αν θέλεις να δουλέψεις σε αυτή την επένδυση με άτομα που δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους πάτησε εδώ.